Levering & Betaling

1. Algemeen

Op al onze overeenkomsten en bestellingen zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van uw bestelling geeft u aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

BMT Commerce
Rembrandtlaan 29
8021 DD  Zwolle
Rabobank IBAN:        NL25 RABO 0370 0355 93
KVK nummer:            829047350
BTW-nummer:           NL003753371B81

2.1 Prijs

De op de website aangegeven prijzen zijn inclusief wettelijke BTW, maar exclusief verzendkosten. Bij bestellingen geleverd buiten de EU, wordt deze wettelijke BTW niet ingecalculeerd, deze wordt berekend door de lokale douanekantoren, en zullen bij levering moeten worden betaald. Wij hebben geen invloed op deze kosten, daar ze door land van aankomst wettelijk zijn vastgesteld. 

2.2 Bestellen

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van BMT Commerce een bevestigingsemail. In deze bevestiging staat een overzicht van uw bestelling en het totaalbedrag van uw bestelling inclusief de verzendkosten.

Wij beginnen direct bij ontvangst van uw betaling met het verwerken van uw bestelling, zodat u uw pakket zo snel mogelijk in huis hebt. Dat betekent dus ook dat wanneer u erachter komt een fout te hebben gemaakt, of gewoon toch nog van gedachten bent veranderd, er maar korte tijd is om de veranderingen aan te brengen. Mocht u dus vragen hebben of graag wat willen veranderen aan uw order, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@bmtcommerce.nl.

Indien uw bestelling al is verzonden vanaf ons magazijn, kunt u het pakket het beste retour sturen voor een refund en in de tussentijd een nieuwe order plaatsen.  

2.3 Betalen

U kunt betalen via IDEAL, Klarna of Creditcard. Bij afhalen in Zwolle kunt u vooraf betalen via Ideal of via een Tikkie. Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling afhankelijk van uw verzendkeuze binnen 1 à 3 werkdagen worden verzonden. Indien onverhoopt artikelen, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn, of een langere levertermijn hebben, wordt dit per email aan u medegedeeld. 

2.4 Eigendomsvoorbehoud

De artikelen blijven eigendom van BMT Commerce totdat het gehele totaalbedrag is voldaan.

2.5.1 Verzenden

Uw bestelling wordt de eerste werkdag na het plaatsen van uw bestelling verzonden. Voor sommige producten kan een langere levertijd gelden. Dit wordt dan duidelijk bij het artikel vermeld. U ontvangt een verzendbevestiging met track & trace zodra uw bestelling ons magazijn heeft verlaten. 

Bestellingen worden geleverd door Shiplee op het adres dat u ons doorgeeft. Eenieder aanwezig op dat adres op moment van levering kan het pakket in ontvangst nemen. Indien er niemand aanwezig is, probeert Shiplee het bij ten minste twee buren af te leveren. Wanneer dat niet lukt, komen ze het de eerstvolgende werkdag nog een keer leveren. Mocht dat ook niet lukken, dan proberen ze het de dag daarna nog een keer. Shiplee bezorgt alleen in de avond, dus alle drie de pogingen zijn tussen 17:30 en 22:30 uur. Na drie keer wordt het pakket retour gestuurd. 

2.5.2 Verzendkosten

Onze verzendtarieven zijn:

Standaardpakket   € 6,50
Brievenbuspakket  € 4,75
Verzendenvelop     € 4,10

Wij verpakken onze zendingen zeer zorgvuldig. BMT Commerce is niet aansprakelijk voor schade die ontstaan is tijdens het vervoer van uw bestelling.

U kunt er ook voor kiezen artikelen bij ons af te halen.

3.1 Retourrecht

Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachting voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen te retourneren. Dit geldt niet voor speciaal bestelde producten. U dient uw retourzending kenbaar te maken aan BMT Commerce door  vooraf een email te sturen. De retourzending word bevestigd door BMT Commerce. De retour te zenden artikelen dienen, naar inzicht van BMT Commerce, in originele staat, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. De kosten van deze retourzending zijn voor rekening van de koper.
Na ontvangst, controle en goedbevinden van de retourzending, stort BMT Commerce het aankoopbedrag, met uitzondering van de verzend- & retourkosten op uw bankrekening. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Ruilen

Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft je nieuwe bestelling door zoals je gewend bent. We brengen dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling.
Moet een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.

3.2 Missen besteld artikel bij levering

Mocht er een artikel schade hebben bij ontvangst of u mist een bepaald artikel dat besteld en betaald is, dan kunt u dit tot maximaal 3 werkdagen na levering aan ons melden, daarna wordt het niet meer in behandeling genomen.

3.3 Schade artikel bij levering

Bij schade hebben wij z.s.m. binnen 3 werkdagen na levering de volgende foto’s nodig voor declaratie, gooi niks weg wat verpakking betreft voordat u bericht heeft gehad van ons. Alleen dan kunnen wij het product vergoeden anders helaas niet:
* Duidelijke foto van het product dat is beschadigd
* Duidelijke foto van de verzenddoos aan de buitenkant
* Duidelijke foto van het adreslabel op de verzenddoos
* Foto van het beschermingsmateriaal in de doos (hoe het product verpakt zat)

4.1 Annulering

BMT Commerce heeft het recht om bestellingen zonder opgaaf van redenen te weigeren. 

5.1 Persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van BMT Commerce. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt, behalve voor het correct verwerken van uw bestelling, betaling en verzending en zijn uitsluitend bedoelt voor het onderhouden van de klantenrelatie en het verwerken van uw bestelling.

6.1 Wijzigingsrecht

BMT Commerce behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.

7.1 Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website/webshop of andere uitingen van BMT Commerce mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van BMT Commerce.

8.1 Toepassing van recht

Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van BMT Commerce is, naast deze algemene voorwaarden, het Nederlandse recht van toepassing.

9.1 Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. BMT Commerce aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.
Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.
Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij BMT Commerce of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan BMT Commerce. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door BMT Commerce.

10.1 Kortingen

Artikelen met korting mogen niet worden geretourneerd.